Din dyreklinikk i Tønsberg

Vestfold Dyrehospital i Tønsberg

Din Dyreklinikk i Tønsberg, Vestfold Dyrehospital har fokus på personlig service.

Vestfold Dyrehospital har behandlet hunder, katter, kaniner, marsvin, ildere, chinchilla, degus, rotter, mus, hamster, minigris, fugler og amfibier siden 1992. Hospitalet har en lang historie med utmerket behandling og fornøyde, trofaste kunder på grunn av vår engasjerte og kvalifiserte stab. Vi er ikke like stor som veterinærkjedene Evidensia eller Anicura, men vi fokuserer på nær kontakt med deg som eier og vi er engasjert i ditt kjæledyrs helse. Her får du og dyret ditt personlig behandling, hver enkelt kunde er viktig for oss,

Dyreklinikk Tønsberg Vestfold Dyrehospital

Vi driver forebyggende helsearbeid og tidlig diagnostisk testing, og tilbyr indremedisinsk behandling, kirurgi og akutt behandling.

Vestfold Dyrehospital holder høy standard på veterinærtjenester og gir kjærlig pleie av pasienter. Vårt høyt utdannede veterinærer og assistenter samarbeider mot et felles mål: Det beste for ditt dyr.

Vi har god kunnskap om dyrs etologi, og ønsker å veilede eiere i hold av dyr for å gi dyrene høy livskvalitet. Dyr som får god pleie, holder seg friske og lever lenger.

Vår veterinær side gir bios bevitner års erfaring og kvalitet opplæring i tillegg til en entusiastisk corp av assistenter klar til å hjelpe.

Halvard Sæther

Veterinær Halvard Sæther overtok driften av Vestfold Dyrehospital januar 2001. Halvard er oppvokst i Asker, og før studier ved Norges Veterinærhøgskole tjenestegjorde han ved Forsvarets Hundeskole i 1992/93. Han fullførte veterinærmedisinsk embetsstudium i 1998.

Halvards største interesser er kirurgi, endoskopi, reproduksjon (ikke bare på fritiden), og har tatt en rekke kurs i inn- og utland.

Før han flyttet til Vestfold, arbeidet han ved Sentrum Dyreklinikk i Lillehammer fra 1998 til 2001, hvor han også hadde ansvar for driften av klinkken et halvt år.

Halvard er medlem av Den Norske Veterinærforening.

Han er bosatt med sin kone på Vestskogen på Nøtterøy, og de har 5 barn. Familien har mye glede av sine tre katter Susi, Pippi og Brutus, tre kaniner, 10 høner og en hane, 5 påfugler, rouenender, fasaner. Verdens snilleste og lydigste hund bordercollien Swix bor her sammen med den rampete schæferen Cabaka og den utrolige søte chiahuahuaen Tufsa.